Bruschetta paleo lepénnyel

Évi Árvai
Készítsétek el Ti is szakmai partnerünk, Posta Reni paleo bruschettaját! Nem fogjátok megbánni!

✔️CUKOR-, ✔️GLUTÉN-, ✔️TEJTERMÉKMENTES

Hozzávalók 4 adaghoz:
A kenyérkéhez:
  • 2 ek. gesztenyeliszt
  • 2 ek. szezámmagliszt
  • 2 ek. tökmagliszt
  • 2 tojás
  • só ízlés szerint
  • kevés kókuszzsír a sütéshez
A raguhoz:
  • 20 dkg friss vagy 1 doboz hámozott paradicsom
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 0,5 dl extra szűz olívaolaj
  • 1 marék friss bazsalikom leveleire szedve
  • Himalája vagy parajdi só
  • frissen őrölt bors
1. lépés Keverd össze a kenyér hozzávalóit, és egy serpenyőben evőkanálnyi adagokból süss belőle lepényeket. 2. lépés A raguhoz szeleteld apró kockákra a paradicsomot, add hozzá a többi hozzávalót, és ízlés szerint sózd, borsozd. 3. lépés A megsült kenyérkét vágd fel vékony hasábokra, állítsd bele a raguba, és láss hozzá!
Tipp:
Ha nincs otthon friss bazsalikom, használj őrölt fűszert. Kb. másfélszer annyit tegyél hozzá. Ezt a kenyérkét kiválóan tudod használni bármilyen szaftos ételhez is, jól lehet vele tunkolni. És nem mellékes az sem, hogy milyen hamar elkészül! -> Ha hosszú távú egészségre, erős immunrendszerre vágysz, mérsékeltebb ütemben szeretnél fogyni, igényled az egészséges szénhidrátokat és/vagy életmódot váltanál, akkor alkalmazd az ÉLETMÓDVÁLTÓ postareni© PROGRAMOT! Ha Te is szeretnél eredményesen és tartósan fogyni, alkalmazd a FOGYÓKÚRÁS programomat! AJÁNDÉKBA IS ADHATOD! FIGYELEM! Várlak szeretettel a zártkörű Facebook csoportomban, ha további tippekre, ötletre és egy pozitív hangulatú, jó közösségre vágysz!

Posta Reni

cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője fogyókúrás tanácsadó, a paleohedonista életmód képviselője

Régebbi bejegyzés Új bejegyzés

Címke alapján