Dupla “sajtos” gombás pizza (glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes)

Évi Árvai
Újabb isteni recept Monától! Dupla “sajtos” gombás pizza, ami nem csak finom, de glutén-, tej-, tojás-, cukor- és szójamentes is!
pizza
Pizza hozzávalók:
  • 10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
  • 5 dkg Tápióka liszt
  • 15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
  • 1cs sütőpor
  • 1,5 dkg útifűmaghéj
  • 2 kk só
  • kb 2,7 dl víz
  • 2 ek citromlé
Feltét:
Én most majonéz alapot tettem rá (tojás és cukormentes), 10 dkg gombát felvágva, fél doboz kukoricát átmostam , illetve kb 20 dkg növényi sajt (ez lehet 2 – 3 féle is egyébként)
Elkészítés:
  1. A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, alaposan összedolgozzuk.
  2. Sütőpapíron kinyújtjuk.
  3. A széleit felhatjuk.
  4. Lekenjük majonézzel, alulra szórunk egy adag reszelt sajtot, majd rászórjuk a kukoricát, gombát, végül ismét megszórjuk sajttal.
  5. 180 fokon kb. 30-40 perc alatt megsütjük és kész is a pizza.

Régebbi bejegyzés Új bejegyzés

Címke alapján

params.svg
Panel Tool
Float header
Float topbar
Default Boxed Large