Mini perecek (glutén-, tej-, cukor-, szójamentes)

Évi Árvai
Glutén-, tej-, cukor-, és szójamentes mini pereceket mindenkinek!
Hozzávalók:
  • 65 dkg Schar Mix B
  • 1 – 1,5 ek só
  • 1,5 cs porélesztő
  • 3 db tojás
  • 1 dl rizstejszín
  • 1 dl növényi joghurt
  • 3 dl víz
  • 10 dkg margarin
  • + 1 db tojás a kenéshez
  • + rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
  1. Az alapanyagokat jó alaposan kidolgozzuk, majd meleg helyen kelesztjük 1 órát.
  2. Rizslisztes lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk és perec szaggatóval szaggatjuk. / vagy kisodorjuk és perec formát hajtunk belőle.
  3. Sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük felvert tojással és 180 fokos sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.
 

Kiss Mona

monakonyhaja.hu www.facebook.com/monaelete/  

Régebbi bejegyzés Új bejegyzés

Címke alapján

params.svg
Panel Tool
Float header
Float topbar
Default Boxed Large