Puha szendvicskenyér kevés alapanyagból

Évi Árvai
Csodafinom, paleo, könnyen elkészíthető, jól szeletelhető szendvicskenyér kevés alapanyagból, amelyeket még külföldön is be tudsz szerezni! Mi mást várhatnánk még egy kenyértől? Köszönjük Posta Reni!
szendvicskenyér

✔️ADALÉK- ✔️CUKOR-, ✔️GLUTÉN-, ✔️TARTÓSÍTÓSZER- ✔️TEJTERMÉKMENTES ✔️PALEO

Hozzávalók (8 mini szendvicskenyér vagy 1 party kenyér sütőforma)
  1. A szobahőmérsékletre felmelegedett (kb. 10 percig áll a konyhádban vagy meleg vizes edénybe meríted 1 percre) tojásokat habosra verd fel.
  2. Keverd össze a többi, száraz hozzávalót egy tálban.
  3. A lisztes alapanyagokat dolgozd össze a tojásokkal, és keverd hozzá a citromlevet is.
  4. Öntsd a folyékony tésztát sütőformába.
  5. 175 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses funkció mellett kb. 20 perc alatt sül meg.
  6. Csak kihűlés után szeleteld, különben összenyomódhat a belseje, formátlanná válhat, stb.
  7. Élvezd a szendvicskenyér varázsát!
Én ezeket a formákat használtam a Cookori.com webshopból:
Party kenyér csillag, szív és virág alakú sütőforma, 3 darabos  8 db-os minikenyér sütőforma  
Ha Te is szeretnél eredményesen és tartósan fogyni, alkalmazd a FOGYÓKÚRÁS programomat! AJÁNDÉKBA IS ADHATOD és BÉRLET is váltható!

Posta Reni

cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője fogyókúrás tanácsadó, a paleohedonista életmód képviselője

Régebbi bejegyzés Új bejegyzés

Címke alapján