Exkluzív 6 fogásos tavaszi nyers vegán élményvacsorára

Köves Zoltán
A hétvégén került megrendezésre egy exkluzív 6 fogásos, tavaszi nyers vegán élményvacsorára, Pasarét nyugalmas fáinak ölelésébe. A fenséges gasztronómiai különlegességeket meghitt, gyertyafényes hangulatban, családias környezetben ízlelhették meg a résztvevők. Különleges ízek - ünnepi hangulatban tálalva.  A menüt az elmúlt évek legkedveltebb tavaszi Ételeiből állították össze. A páratlan menüsor: 🍹Epres lime-os limonádé 🍎Gyümölcsös Prosecco 🍐A bogácsi Bucskó pincészet kezeletlen körtebora 🧀Érlelt sajtkrémek csírával betakarva, színes salátákon nyugtatva, kapribogyóval fokozva 🥣Medvehagymás tavaszi zöldségkrémleves 🍄Füstölt sajtszószos gombaragú cukkini metélten boldogítva llatos bazsalikomos répán zöldborsos diófasírt 🍰Csokis-epres túrótorta 🍮Mentás Panna Cotta Tricolor
Az ételeket Varga István nyers séf alkotja, az est háziasszonya Conyers Judit volt.     István Youtube Csatornája

Régebbi bejegyzés Új bejegyzés

Címke alapján