
„Mentes Castellum”
Szállodánkban, a Castellum Hotel Hollókőben a „mentesség” a kezdetektől fontos szempont volt a konyha működésében, mivel konyhafőnökünk, Oláh Zoltán, kisgyermekkora óta maga is glutén- , illetve laktózérzékeny.

A „mentes” étkezés, olyan szigorú szabályozás alá esik, hogy a legtöbb konyhán, ahol tejjel vagy búzaliszttel dolgoznak, ezeknek a kritériumoknak szinte lehetetlen megfelelni.
A Castellum konyhája is felhasznál tejet, cukrot vagy éppen fehérlisztet. A szálló por is gluténtartalmú, ezért a „mentesség” nem valósulhat meg teljesen steril körülmények között. A Castellum konyhafőnöke viszont felkutatja a legjobb minőségű előre csomagolt, „mentes” alapanyagokat, melyeket a konyhán dolgozó kollégáink lehetőség szerint a többi ételtől elkülönítve és a legnagyobb gondossággal készítenek elő vendégeink részére. Több, mint 30 éves pályafutása alatt séfünk folyamatosan nyomon követte és követi a mai napig korunk táplálkozási kihívásait, nagyon fontosnak tartja, hogy vendégei megelégedésére a legújabb trendeknek megfelelő újdonságokat beépítse az ételek elkészítésébe.
Folyamatosan tanulunk és különböző szintű ételérzékenységeknél minden esetben egyeztetünk, megpróbálunk a lehető legnagyobb figyelem mellett megfelelni a vendégeink változó igényeinek.
Szeretnénk a hozzánk ellátogatók minél nagyobb bizalmát élvezni! Azon dolgozunk, hogy megteremtsük a feltételeket és a technológiát ahhoz, hogy ételérzékenységre való tekintet nélkül minden vendégünk jól érezze magát! Célunk, hogy nálunk ne kelljen azon törniük a fejüket, hogy vajon tudnak-e az egészségük megőrzéséhez szükséges ételeket fogyasztani egy hollókői kikapcsolódás alkalmával.
Régebbi bejegyzés Új bejegyzés
Ugyanabban a kategóriában
Címke alapján
- Csodadiéták kudarca
- Napnap – Jóízűt, egészségesen!
- Puha szendvicskenyér kevés alapanyagból
- III. Csak a Mentes Karácsonyi Vásár
- Táplálékallergia Centrum – professzionalizmus az utolsó morzsáig
- Édesség, nassolás, desszertek és egészségtudatosság - Noglu
- Posta Reni 7 vendégének életmódváltása
- Officina Merta Selyembalzsam – A titkos fegyvered a hidegben!
- Olyan életet teremts magadnak, ami belülről is remekül mutat!
- Fou Fou Fitt Cukrászda
- Mindenmentes kókuszgolyó
- Három kategóriában nyert az ALDI a Mentes-M versenyen
- Szafi Reform termékcsalád
- Mentes, akkor mégis mi van benne?
- Viki almatortájával nem eshetsz bűnbe! – No Sugar Cukrászda és Kávézó
- EXTRA DIÉTÁS SPORT SZELET (GLUTÉN-, TEJ-, CUKOR-, SZÓJAMENTES)
- Mesés vegán ízek a Mishto konyhájából: minőség, kézművesség, odafigyelés
- Free Pékség
- Még mindig lemaradnak a tartósan betegek az adó-visszatérítésről
- Csak akkor lehetsz egészséges, ha mozogsz
- Tibidabo Gluténmentes Pékség – magasan a legjobb!
- Streetfood mindenkinek! - Cöli Bisztró
- Mindig finom ételek – ételérzékenyeknek is
- Kata Étterem
- Spirulina alga, a superfood
- A 11 legfontosabb dolog az almáról
- Tepszi Ételbár
- Csokis kalács (glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes)
- Kozmosz Vegán Étterem
- Élelem Étterem - Élelmes séf, éltető falatok
- Túros-szilvás lepény csupa egészségesen
- Eldorado Szirup – a koktélok aranya
- DIÉTA LIFE MARKET ÜNNEPI MEGNYITÓ, AJÁNDÉKOKKAL, KÓSTOLÓKKAL ÉS KEDVEZMÉNYEKKEL VÁRUNK A RÁKÓCZI TÉREN