Nyers majonéz és mustár

Évi Árvai

Nyers majonéz

Hozzávalók:
  • 1 pohár bio kesudió (4 órára beáztatva)
  • vagy 1 nagyobb érett bio avokádó
  • bio citromlé – savanyúság ízlés szerint (kb. 2 ek.)
  • nyers mustár ízlés szerint (1 tk.)
  • ½ tk. őrölt bio fekete bors

Nyers mustár

Hozzávalók:
  • 3 ek. bio mustármag – őrölve
  • ½ pohár bio kesudió
  • 1,5 bio citrom leve
  • 1 tk. bio kurkuma
  • Víz szükség szerint
Minden összeturmixolunk, kb. 250 g mennyiség lesz, elkészülés után tároljuk hűtőben.🙂 Jó étvágyat kívánok! Kutasi Kelly KELLYS HUNGARY Health Ambassador Funkcionális edző

Régebbi bejegyzés Új bejegyzés

Címke alapján