- 20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
- 5 dkg Naturbit Köles liszt (ITT)
- 5 dkg Mimen tápióka keményítő (ITT)
- 1 cs sütőpor
- 1 dkg útifűmaghéj
- 1 dkg útifűmaghéj őrlemény (ITT)
- 2 ek holland kakaópor
- 4 dkg édesítő (1:4)
- kb 3,2 dl víz
- 2 ek citromlé
Krém:
- 1 cs kókuszos pudingpor
- 1 cs vaníliás pudingpor
- ízlés szerint édesítő
- 2 dl Schlagcreme natút tejszín
- kb 3 dl kókusztej
- 10 dkg kókuszreszelék
- + mentes csokoládé olvasztva
- + 2 dl Schlagcreme natút tejszín + 1-2 ek kókuszreszelékkel felverve
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jó alaposan kikeverjük. Két darab piskótát sütünk belőle. A krémhez a tejszínen kívül mindent kikeverünk, majd sűrűre főzzük, majd felverjük a tejszínt és belekeverjük. Ha kihűltek a piskóták, akkor megtöltjük, úgy, hogy a tetejére is maradjon egy kis krém. Majd legvégül a kókuszos tejszínnel bevonjuk. Egy éjjelre a hűtőbe tesszük, másnap csokival stb.. díszítjük.